Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Isaac Padilla

“Munir em va ajudar molt quan estava al Barça B”

El jugador de 20 anys, nascut a l’Hospitalet, torna a gaudir del futbol. Les lesions no l’han respectat gaire i actualment vol recuperar la millor versió a les files del Tic Tapa Sant Julià, a la primera aventura fora d’Espanya.
Abans de fitxar per l’FC Barcelona, a quins equips va estar?
A la Damm quasi tres anys, des d’infantil A fins a cadet A. Aleshores l’Espanyol em va venir a buscar i m’hi vaig quedar el primer any de juvenil. Després em van cedir a la Damm i aquella temporada em va anar molt bé, recordo que amb la selecció catalana vam arribar a la final del Campionat d’Espanya sub-18.

I el Barça el va trucar?
Sí. El meu representant em va dir que tenia el Barça al darrere, però també el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid i la Fiorentina.

Què el
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477