Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Roger Font

“Loeb i Sainz són els que demanen més cosetes”

Roger Font té 42 anys i treballa per a l’equip Peugeot del Dakar des de fa tres anys. Acaba d’arribar de Buenos Aires després de dues setmanes voltant per Bolívia i Argentina assistint en tot el possible els millors pilots de cotxes sobre el desert
Com va arribar a formar part del millor equip del Dakar?
Tenia un amic que havia treballat amb Peugeot en un projecte a Le Mans i li van proposar la feina. Ell no podia perquè estava ocupat amb la selecció francesa de bàsquet femenina i els va dir que coneixia algú que podria fer-ho.

Com va anar el procés?
Els va deixar el meu correu i em van contactar demanant-me el currículum. Al cap de dos mesos encara no m’havien dit res i vaig pensar que no hi hauria res, però em van tornar a enviar un mail explicant-me que m’havien
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477