Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Isidre Codina

“Mare meva com va costar fer la primera selecció!”

Va dirigir des de la banqueta un amistós per a la història. 67 anys acabats de fer. Jubilat. El 13 de novembre del 1996 era el seleccionador en el debut internacional de la selecció, contra Estònia, a l’Estadi Comunal. 1 a 6.
Com va arribar a ser el primer seleccionador d’Andorra?
Quan l’any 1996 la UEFA i la FIFA ens va admetre com a membres de ple dret, Siscu Vila, en pau descansi, em va dir: “Hauríem de fer un partit internacional i vull que siguis tu qui faci la selecció.”

I què va pensar?
Va ser una gran alegria. En un primer moment em va sobtar, tot i que jo ja tenia experiència. Havia portat alguns equips a Barcelona i aquí havia entrenat l’Sporting i la UE Engordany. Quan m’ho va oferir no dic que em caigués el món a sobre però
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts