x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Joan Carles Cebrián

“A Suècia les associacions de discapacitats tenen poder”

‘La discapacitat a Suècia vista per un pare, polític i president d’associació’ és el títol de la conferència que imparteix a les set de la tarda al Consell General. Exposarà unes experiències viscudes en carn pròpia i des de diferents vessants.
Situï’ns sobre la seva persona. És un català emigrat a Suècia.
De fet vaig néixer a Astorga, el 1943, però el meu pare era de Manresa. Un militar català, cosa poc habitual. Vaig arribar a Salt amb dues setmanes de vida i vaig créixer a Catalunya. A final dels seixanta, en una època molt negra, per motius polítics vaig marxar cap a Suècia.

Va ser molt dur?
Tenia família, dona i fill petit. Em vaig haver d’integrar molt ràpidament a la societat sueca, que aleshores importava mà d’obra. Però si vaig arribar un dimecres, al dilluns següent ja tenia feina, en
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts