x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Catalunya

El president de la Generalitat fa un homenatge a les víctimes del 17-A

Quim Torra assegura que Catalunya ha “sortit més reforçada i unida” després dels atemptats de l’any passat a Barcelona i Cambrils
El president de la Generalitat, Quim Torra, juntament amb altres membres del govern català.

El president de la Generalitat fa un homenatge a les víctimes del 17-A

El president de la Generalitat, Quim Torra, juntament amb altres membres del govern català.

Actualitzada 18/08/2018 a les 08:16
El president de la Generalitat, Quim Torra, va assenyalarque Catalunya ha “sortit més reforçada i unida” com a societat “democràtica, pacífica, plural i tolerant” i com a “terra d’acolliment”.
En una declaració institucional amb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Tarragona), Torra va manifestar ahir el seu “sincer” reconeixement als professionals dels mossos i de seguretat, sanitat i emergències per la seva “vocació de servei”, així com a l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, “injustament” a la presó, i al major dels mossos, Josep Lluís Trapero. El president català, que va comparèixer al costat dels membres del govern a la galeria gòtica del Palau de la Generalitat, va dedicar les seves primeres paraules per expressar el seu “record, suport i solidaritat” cap a les víctimes d’un atemptat que va qualificar de “barbàrie”, així com als familiars i amics dels afectats.

“Totes les persones de bé, de totes les civilitzacions, religions i condició social estan al costat de les víctimes d’aquells actes violents”, resa la declaració institucional que va aprovar ahir el govern en una reunió extraordinària.
Després de manifestar el seu suport a les víctimes, Torra va voler traslladar el seu “més sincer reconeixement a tots els professionals de la seguretat, de la sanitat i d’emergències”, ja que van demostrar una “indubtable vocació de servei”.

Un reconeixement que, “d’una manera especial”, és per a “tots els treballadors sanitaris, dels serveis d’emergències i els membres de la policia de la Generalitat i els responsables que van dirigir el complicat operatiu d’aquells dies, amb el major Josep Lluís Trapero i el conseller Joaquim Forn, avui injustament a la presó, al capdavant”, va dir Torra, que hi va afegir que els fets viscuts el 17 d’agost passat i els dies posteriors “van posar a prova el nostre país i la seva gent”.
Torra va conclure la declaració institucional destacant que la democràcia “sempre doblega el terror i la barbàrie es produeixi on es produeixi”, per la qual cosa el “món sempre trobarà a Catalunya en la lluita per la defensa de la democràcia i dels valors de la pau i la llibertat”.

 
ELS REIS SE SUMEN A LA INICIATIVA DE LA BOQUERIA
Els reis d’Espanya es van sumar ahir a la iniciativa dels comerciants del mercat de la Boqueria de Barcelona, que van deixar anar més de 300 globus amb frases a favor de la pau amb motiu del 17-A, amb un missatge en el seu nom en un d’ells que deia: “Sempre amb les víctimes.”
El rei Felip i la reina Letizia van respondre a aquesta acció de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, a la qual també s’hi va sumar el president d’Espanya, Pedro Sánchez.

Així, es va escriure l’esmentat missatge, sense cap tipus de signatura, en dos dels globus blancs, en la seva major part anònims, que es van deixar anar ahir amb motiu de l’homenatge a les víctimes i familiars dels atemptats.
Etiquetes
  • #4 karlitos
    (18/08/18 18:35)

    Acomplexats endogàmics va dir..
    Correcte, opurtunistes idiotas alienats, amb les victimes i les sevas families en segond plan !!!!!!.....

    Respondre
  • #3 Acomplexats endogàmics
    (18/08/18 14:08)

    Un homenatge polititzat fins a la medul·la, aprofitar l'acte per fer populisme em sembla indecent i una aberració.

    Respondre
  • #2 Trista informació
    (18/08/18 12:24)

    Va haver'hi un acte AMB les victimes i DE les víctimes. Prou!! Teniu 364 dies a l'any que ja useu per la vostra propaganda favorita. Sobrepasais fa temps el límit de la decència

    Respondre
  • #1 Jordi
    (18/08/18 10:50)

    Quin fastic de noticia. De veritat avui també esta colla de politics al Diari?? Sempre aquesta claro. I una foto del homenatge qué! Respecte per les victimes.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts