França

Un franctirador fereix dues persones en un acte d'Hollande

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tret accidental provocat per un franctirador de la gendarmeria que vigilava un acte en el qual participava el president francès, François Hollande, va causar ahir dos ferits lleus. El succés, que no va forçar l’evacuació del cap d’Estat, es va produir a la localitat de Villognon, prop d’Angulema –on es va inaugurar un tram de tren d’alta velocitat–, i va provocar l’obertura d’una investigació de la fiscalia.

El tirador estava en una teulada a uns cent metres d’una carpa on estava parlant Hollande. Durant un canvi de posició la seva arma es va disparar per error. El tret va impactar a la cama d’un altre agent i també va ferir un treballador de la línia ferroviària. No es tem per la vida de cap dels dos ferits.

Hollande s’havia desplaçat a Villognon per inaugurar l’últim tram que quedava per finalitzar de la línia de tren d’alta velocitat París-Bordeus, també anomenada Sud Europa Atlàntica, que entre altres coses reduirà en més d’una hora el trajecte entre la capital francesa i el País Basc.

tracking