accident

S'estavella a Colòmbia un avió amb un equip de futbol brasiler

Les autoritats han informat que hi ha com a mínim sis supervivents entre les 81 persones que viatjaven a l'aeronau

Membres de la Clínica San Juan de Dios reben aquest dimarts 29 de novembre de 2016 en La Ceja (Colòmbia) al jugador de l'equip brasiler Chapecoense Alan Ruschel. El futbolista és el primer supervivent de l'accident de l'avióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un avió que portava a bord 81 persones s'ha estavellat a la rodalia de la ciutat de Medellín, a Colombia. Almenys 75 persones han mort i hi hauria sis supervivents ferits en l'accident de l'aeronau en la qual viatjava l'equip de futbol brasiler Chapecoense.

El futbolista brasiler Alan Ruschel és el primer supervivent de l'accident de l'avió RJ85, segons ha constatat l'agència EFE a l'hospital de la localitat de La Ceja, on han començat a arribar els ferits. Ruschel, lateral esquerre de 27 anys, ha arribat commocionat en una ambulància a l'Hospital Sant Juan de Dios.

L'avió de l'aerolínia boliviana Lamia, amb 81 persones a bord, transportava la delegació del Chapecoense que es dirigia a Medellín on demà dimecres el club brasiler jugava la final de la Copa Sud-americana amb l'Atlètic Nacional.

L'accident ha tingut lloc a prop del turó El Gordo, a la jurisdicció del municipi de la Unió, al departament d'Antioquia, proper a Rionegro, on està ubicat l'aeroport José María Còrdova, destinació del vol sinistrat

tracking