Detingut

Detingut un francès que volia atemptar a l'Eurocopa

El sospitós duia a sobre fusells, més de 5.000 bales, llançacoets, dinamita i detonadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritatsd'Ucraïnahan detingut un ciutadà francès quepretenia atemptar durant l'Eurocopa de futbol, que ha de tenir lloc entre el 10 de juny i el 10 de juliol a França. N'ha informatel cap del Servei de Seguretat d'UcraÏna, Vasyl Hrytsak.

Hrytsakha explicat que l'home va ser detingut el 21 de maig passat a la ciutat de Jagodyn, prop de la frontera amb Polònia. "Portava cinc fusells d'assalt Kalaixnikov, més de 5.000 bales, dos llançacoets antitancs, 125 quilograms de dinamita i 100 detonadors", ha explicat.

El detingut pretenia fer fins a quinze atacs abans i durant la competició esportiva. Els serveis secrets ucraïnians han detallat que entre els objectius hi havia una mesquita, una sinagoga, l'agència tributària i punts de control de carretera. Els agents van arrestar el sospitós després que provés de trobar algú per passar l'arsenal d'armes a través de la frontera d'Ucraïna. Com que no va trobar un portador, va decidir de fer-ho ell mateix, segons han explicat les autoritats d'Ucraïna.

Una part de l'arsenal del detingut

tracking