El retorn d'Aláez, principal novetat de la selecció

Víctor Rodríguez, Marc Pujol i Luigi San Nicolás, fora per lesió

El retorn d'Aláez, principal novetat de la seleccióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció absoluta disputa demà a Àustria contra els Emirats Àrabs Units l’últim partit amistós abans de l’estrena de la Lliga de les Nacions del 6 de setembre. El tècnic Koldo Álvarez de Eulate va oferir ahir la convocatòria pel matx, on destaca la presència de Jordi Aláez, que torna amb l’equip nacional després de la seva lesió, en canvi, no hi podran ser Marc Pujol, que avança en la seva recuperació però encara no està a punt, Víctor Rodríguez i Luigi San Nicolás, que aquesta setmana va tenir un problema a l’isquiotibial i queda fora de la llista.

Etiquetes:

Els tricolors van marxar ahir cap a Barcelona, on van exercitar-se a la tarda al CAR de Sant Cugat, i avui al matí volen cap a Munic i es traslladaran cap a Kössen, localitat fronterera entre Àustria i Alemanya prop de Grödig, ciutat on es disputarà el matx.

Per al seleccionador, el de demà és un partit “per allargar les sensacions, continuar amb la feina i situar-nos una mica on estem, tant a nivell físic com tàctic”. Pel que fa als Emirats Àrabs Units, va manifestar que “m’ha sorprès gratament i té jugadors molt tècnics a la part ofensiva”.

tracking