El MoraBanc perd al camp de la Penya (90-80)

Els tricolors només han aguantat un quart i han maquillat el marcador al final

El MoraBanc perd al camp de la Penya (90-80)Club Joventut de Badalona

El MoraBanc Andorra ha sumat la segona derrota del curs a l'Eurocup després de perdre 90-80contra la Penya en un mal duel dels tricolors, i on només han aguantat un quart dins del partit.

Els tricolors han arrencat millor agafant una primera diferència (4-9), però poc a poc la Penya s'ha anat endollant i ha pogut capgirar el duel al final del primer quart després d'uns mals moment de jocs del MoraBanc (23-20). Al segon període, els locals han seguit duent el ritme del duel en atac, i han marxat al descans amb la màxima diferència del duel, 17 punts amunt (53-36).

A la represa, el duel ha entrat en un intercanvi de cop que ha beneficiat els locals liderats per Tomic i Parra, i que han arribat a marxar de 21 punts al final del tercer període (78-57). El MoraBanc ha intentat una reacció estèril, que ha servit únicament per maquillar el marcador perquè els catalans no s'han deixat sorprendre ni molt menys i s'han acabat enduent la victòria.

Els tricolors visiten diumenge Vitoria per enfrontar-se al Baskonia a l'últim duel abans de l'aturada.