Eurocup

El MoraBanc derrota a la Virtus i es classifica pel Top-16

Els tricolors s’han imposat 93-79 al conjunt italià i certifiquen el passi matemàtic a la següent ronda

El MoraBanc derrota a la Virtus i es classifica pel Top-16Fernando Galindo

El MoraBanc disputarà el Top-16 de l’Eurocup per segona temporada consecutiva després de derrotar 93-79 a la Virtus de Bolonya al Poliesportiu. De fet, els tricolors ja estaven classificats matemàticament des del descans per la derrota del Maccabi contra el Mònaco, però el públic ha pogut arrodonir el passi de ronda amb un triomf excels contra el conjunt italià.

Els tricolors han arrencat de manera espectacular amb un 14-0 de sortida, però els bolonyesos s’han apropat fins al cinc punts al final del quart, i la història s’ha repetit al segon període, amb els locals arrencant amb un parcial de 10-0, però amb la Virtus apropant-se al tram final.

A la represa s’han viscut els pitjors moments del MoraBanc, que ha vist com els italians es posaven per davant 66-69 al final del tercer quart, però a l’últim període l’equip, liderat per Tyson Pérez, ha remuntat i ha certificat el triomf 93-79. Ara, els tricolors tenen dos partits per intentar acabar el més amunt possible i garantir, a priori, un millor grup pel Top-16.