AUTOMOBILISME

Retorn amb un doble podi d'Edgar Montellà

Edgar Montellà a Alcover.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un any absent de la competició, Edgar Montellà (Speedcar-Pep Motor) va tornar per la porta gran amb dos podis a la Pujada d’Alcover (Tarragona), prova que de manera tradicional obre el Campionat de Catalunya de l’especialitat (CCM). El pilot encampadà, que es va mostrar molt regular, va arrodonir una gran actuació pujant al segon calaix, tant del podi escratx com del grup CM, i va ser superat només pel jove pilot català Jordi Vilardell.

Montellà va explicar que “sempre és important guanyar, però crec que començar amb un segon lloc, tant a l’absoluta com entre els CM, és un excel·lent resultat per lluitar per un campionat que en aquests moments és el principal objectiu de la temporada”.

A més, el pilot andorrà va afegir que “a partir d’aquest moment hem de treballar en l’adaptació de les noves rodes per intentar treure’n el millor rendiment. El nostre primer contacte amb aquestes rodes l’hem tingut aquí, mentre que alguns dels nostres rivals van tenir l’opció de treballar-hi molt abans”. La propera prova del calendari del CCM 2024 serà la Pujada Callús-Sant Mateu de Bages, que sota l’organització dels experimentats components del Moto Club Manresa se celebrarà el darrer cap de setmana del mes d’abril (diumenge 28). Una cita en què, va assenyalar Montellà, “ho posarem tot de la nostra part per afrontar-la en les millors condicions”.

tracking