Bàsquet

El moment d'esvair dubtes

El MoraBanc intentarà superar el Saragossa per oblidar les males sensacions

El moment d'esvair dubtes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no està bé. Ho diuen els números (tres derrotes seguides), però sobretot ho diuen les sensacions dels dos últims partits, davant de Palència i Tenerife. I és per això que el duel d’aquesta nit davant del Casademont Saragossa (20.45 hores, Poliesportiu) pren encara més importància amb la visita d’un rival de la part mitjana-baixa, que sembla que després d’una mala dinàmica ha pogut prendre cert aire respecte al descens després de guanyar l’últim partit. Els tricolors necessiten sumar avui un triomf que esvaeixi dubtes i que no compliqui encara més la situació a la classificació, tenint en compte que alguns rivals directes sumaran aquest cap de setmana (Obradoiro i Breogán s’enfronten entre si) ajustant encara més la lluita per la salvació.

Tot i assenyalar que “tots els partits tenen la mateixa importància i els preparem igual”, el tècnic, Natxo Lezkano, va admetre que “els jugadors no són aliens al que passa, saben que hem tingut com a equip un nivell molt més alt que el que hem demostrat els dos últims partits i els he vist fent potser la millor setmana d’entrenaments de la temporada”. L’entrenador basc va destacar que “el nivell de motivació és alt i espero que sapiguem convertir-lo en energia a les facetes que sigui necessari durant el partit”, i va afegir que “els jugadors són els primers que volen revertir aquesta situació, no se senten còmodes jugant a un nivell inferior al que poden demostrar, volem tornar a recuperar sensacions i ells són els primers”.

Tot i el triomf de la setmana passada que va donar permanència i mitja al Saragossa, Lezkano no “espera un equip relaxat perquè conec Porfirio Fisac i no deixa que els seus equips es relaxin. Vindran a guanyar”. A més, sobre els rivals va afirmar que “suposo que tindran un nivell de pressió més baix i això és beneficiós per a ells en molts aspectes, així que espero el millor rival possible”.

El club organitza una Fan Zone a l’exterior del pavelló des de les 19.15 hores.

HOMENATGE A L'EQUIP DEL SEGON ASCENS

El MoraBanc homenatjarà al descans del partit l’equip que va assolir el segon ascens del club a l’ACB, la temporada 2013-2014. A més, farà socis d’honor Francesc Mora i Joan Carles Sasplugas, president i director general de MoraBanc el 2014.

Homenatge a l'equip del segon ascens

tracking