Futbol

Un mal inici condemna una bona selecció sub 21 davant Croàcia (0-3)

Una mala posada en escena, amb dos gols en contra en vuit minuts, va sentenciar la selecció sub 21 davant Croàcia a l’Estadi Nacional (0-3), en la setena jornada de la fase de classificació per al Campionat d’Europa de la categoria. El conjunt d’Eloy Casals va donar massa facilitats al rival durant els primers 15 minuts i De las Heras en pròpia porta (2’) i Ljubicic (8’) van posar un 0 a 2 parcial que els tricolors ja no van poder aixecar. Amb el marcador en contra, Andorra va fer un pas endavant i no va perdre la cara al partit. La selecció va competir i va treballar molt bé la pressió davant una Croàcia que no va aconseguir el tercer i definitiu gol fins al minut 86, amb una diana de Bukvic.