Bàsquet

El MoraBanc homenatjarà l'equip del segon ascens

Al descans del duel de demà entre els tricolors i el Saragossa

Luque, Aixàs i Schreiner, a la presentació.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra homenatjarà demà l’equip que va aconseguir el segon ascens a l’ACB de la història del club la temporada 2013-2014. Precisament avui fa deu d’aquell ascens que es va viure des d’un local d’oci nocturn seguint des de la distància un partit entre Palència i Lugo (rivals enguany per evitar el descens), i per això dissabte al descans del duel contra el Saragossa el club farà un reconeixement a la plantilla i al cos tècnic d’aquella temporada en el marc del partit de les llegendes.

“Va ser un ascens molt esperat, perquè després de transitar per anys complicats, el club se’n va sortir”, va assenyalar el president del club, Gorka Aixàs, acompanyat per Thomas Schreiner i Xavi Luque, integrants d’aquell conjunt com a entrenador ajudant i jugador. Luque va recordar que “allò va ser una vivència que mai hauria pogut pensar que podria tenir”, mentre que el base austríac va manifestar que “la paraula era il·lusió, i és molt maco veure deu anys després el que ha aconseguit aquell club”.

Dintre de l’acte del partit de les llegendes, el club farà socis d’honor Francesc Mora i Joan Carles Sasplugas, com a president i director general de MoraBanc el 2014, per reconèixer el seu paper com a caps de l’entitat bancària, perquè l’ascens que es va aconseguir esportivament es pogués materialitzar també a nivell de despatxos.

tracking