Futbol

Sud-àfrica, rival exigent per avaluar la selecció absoluta

El combinat nacional enceta la preparació de la Lliga de les Nacions contra el combinat africà

Entrenament de la selecció a Algèria.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció absoluta masculina s’enfrontarà aquesta nit (22 hores) a Sud-àfrica, en el primer dels dos amistosos que els de Koldo Álvarez de Eulate disputaran en aquesta aturada internacional del març, i que avaluarà el potencial de l’equip nacional després de jugar amb dos combinats potents com els africans, avui, i Bolívia, dilluns vinent.

Sobre el matx d’aquesta nit, el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, va assenyalar que “ells venen amb avantatge en la preparació perquè han jugat vuit partits a la Copa Àfrica, però estem molt il·lusionats i amb la vista fixa en la Lliga de les Nacions”, a més d’agregar que “volem intentar extreure’n coses positives per encarar de la millor manera possible la competició, i tindrem rivals exigents amb diferents maneres de jugar i això ens farà mostrar el màxim de recursos possibles i també als jugadors”. Per últim, el tècnic va afirmar que “arribem il·lusionats, amb ganes de fer les coses el millor possible”. Per la seva banda, el capità, Marc Pujol, va destacar que “venen amb més rodatge que nosaltres, que comencem a preparar la Nations League del setembre”.

Els amistosos contra Sud-àfrica i Bolívia es jugaran a Algèria en el marc de les FIFA Series, un programa pilot de la FIFA en format de minitorneig per garantir amistosos a les seleccions més petites. Aquest serà el primer cop, a més, que Andorra jugui fora d’Europa.

LA SUB 21 REP CROÀCIA A L'ESTADI NACIONAL

A més de l’absoluta, la sub 21 també entra avui en escena amb el duel a l’Estadi Nacional davant de Croàcia en el que serà el setè partit que els d’Eloy Casal disputen en aquest Preeuropeu. Fins ara, Andorra és penúltima de grup amb tres empats i tres derrotes, mentre que Croàcia és tercera amb tres victòries i un empat. La principal novetat a la convocatòria és la de Berto, que després de perdre’s els últims partits de l’absoluta per lesió jugarà aquesta amb la sub 21.

tracking