Esquí Alpí

Verdú es marca com a prioritat solucionar els problemes físics

Tot i el gran any, l’objectiu de l’esquiador serà fer net per poder tenir més continuïtat al llarg del curs

Joan Verdú a la presentació del campusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú té com a principal objectiu poder resoldre els problemes físics de cara a la temporada vinent per tal de poder mantenir la continuïtat que enguany no ha tingut, tot i haver realitzat un curs espectacular. L’esquiador va fer balanç durant la presentació del seu campus i va admetre que “el més dur ha estat en l’àmbit mental, perquè és cert que en el físic vaig estar gairebé un mes sense poder-me ni moure, però la part mental va ser duríssima perquè t’omples de dubtes”, a més d’afegir que “entres en alguns moments delicats de tensió, però he estat molt ben acompanyat pel meu equip i entre tots hem pogut sortir d’una situació molt complicada”.

Sobre el futur, va admetre que “la principal prioritat és poder-me recuperar dels problemes que he patit perquè m’he saltat cinc curses de les deu i això ha condicionat la temporada, i ara mirarem metges i opinions amunt i avall per veure com podem solucionar el tema, i encarar la temporada que ve completament saludable i sense problemes físics per esprémer el nostre millor potencial”. Per últim, va referir-se també a la traca de final de festa amb el segon lloc a les finals de la Copa del Món a Saalbach, i va afirmar que “va ser un segon lloc totalment inesperat, confiava molt en el meu nivell, però una cosa és això i una altra és fer-ho”.

Pel que fa a les curses d’ahir, Axel Esteve va ser setè a l’eslàlom del Campionat de Dinamarca celebrat a Tyrsil, Noruega. L’esquiador va acabar a 1”18 del vencedor, el noruec Hans Grahl-Madsen, en una cursa en què Xavier Cornella va poder entrar també al Top 30 després d’acabar en 22a posició a 2”64 del vencedor. Respecte a l’equip femení, Jordina Caminal va cloure en el 40è lloc el primer entrenament de descens de les finals de la Copa d’Europa a Noruega, i Íria Medina va ser desena al gegant del Campionat d’Estònia, que es va disputar a Pozza di Fassa.

EL CAMPUS DE VERDÚ TINDRÀ 34 JOVES SUB 14

Un total de 34 joves sub 14 del país podran gaudir de l’Ski Camp sub 14 Joan Verdú, un campus impulsat per l’esquiador per aportar el seu coneixement i experiència als joves tecnificats dels clubs del Principat. Durant dos dies, el 6 i 7 d’abril, els nois i noies podran treballar diversos aspectes amb entrenaments de gegant, preparació física i de material, o altres aspectes importants com ara la nutrició. Verdú va mostrar-se satisfet per la segona edició d’aquest campus i va manifestar que “és un orgull immens poder aportar el meu granet de sorra per fer créixer l’esquí andorrà”, a més d’afegir que “crec que els joves que participen en el nostre campus es poden endur una experiència molt positiva per al seu futur”.

tracking