FÚTBOL

L'FC Andorra peca de passerell i es complica més la vida (0-1)

Els tricolors dominen, però acaben perdent contra l'Amorebieta

L'FC Andorra s'ha complicat encara més la vida després de perdre per 0-1 davant de l'Amorebieta. Els tricolors han tingut ocasions per guanyar, però un gol deBustinzaal minut 88 ha acabat condemnant a uns tricolors que seguiran a dos punts de la permanència.

Més enllà d'uns primers minuts de tempteig amb tots dos equips buscant la pilota, ràpidament han estat els tricolors els que s'han fet amb l'esfèrica, i amb les ocasions. La primera ha estat amb un xut de Bover que ha marxat alt, i tot seguitJandroho ha provat també de lluny amb un intent que s'ha enverinat després de tocar en un defensa. Els visitants s'han acostat ben poc, com amb un xut molt desviatLasure, però els deSarabiahancontinuatinsistint amb un parell d'arribadessefuidesd'Ivan Gil, però la més clara ha arribat a la mitja hora de joc amb un intent de vaselina deScheidlerquan estava sol davant del porter. Els tricolors han seguiten busca del gol, però la més clara abans del descans ha acabat estant per l'Amorebietaamb un tir potent des de la frontal queRattiha enviat a córner.

A la represa, han estat els tricolors els que han anata la recerca del gol davant d'unAmorebietaque, inexplicablement, semblava donar per bo l'empat. Primer ha estatEtxeitaqui ha estat a punt de fer-se l'1-0 en pròpia, i just després ho ha provat Ivan Gil a la sortida d'un córner. Els tricolors collaven, com amb una nova ocasió de Bover, però el gol no arribava, i els visitants han esperat al darrere buscant sortir al contracop, i així han estat a punt de posar en problemes aRattidesprés d'una relliscada d'Ivan Gil que ha permès aDorriocórrer fins a la línia de fons.

El domini tricolor era insultant, però no hi havia manera de materialitzar cap de les ocasions davant d'unAmorebietamolt ben plantat al tram final, i que fins i tot ha intentat donar algun ensurt sortint ràpid a la contra, com després d'una badada de Pastor en la sortida. La desesperació de l'equip s'ha traslladat per moments també a la graderia, i s'ha acabat fent més palesa que mai al minut 88 quanBustinza, en una segona jugada després d'una falta, ha fet el 0-1. L'intent final de treure, com a mínim, un empat, ha estat inútil, i els tres punts han volat del Nacional.