Rugbi

El VPC no perdona i esmicola l'RC Badalona

L’equip tricolor segueix invicte i intractable a la Divisió d’Honor

El VPC Andorra va sumar una nova i aclaparadora victòria a Prada de Moles.VPC ANDORRA

El VPC Andorra va facturar una nova jornada sense gaire història i va superar de forma contundent el RC Badalona a Prada de Moles per 70 a 14, en un partit en què l’equip tricolor va haver de remuntar el 0 a 7 inicial de l’equip català. Només un miratge, ja que en aquest punt els nois de Dani Raya i Alain Bonell ho van posar tot a lloc i van engegar la màquina per passar per sobre dels badalonins. Els assajos de Fede Aguiar, Miquel Ortega, Irakli Berdzenishvili, Xolela Daniels, Ian Granyena, Gustavo Zamora i Cristian Abarca van posar al descans un ja contundent 39-7, en un parcial molt coral del VPC. A la represa, feina ampliada i arrodonida amb dos assajos més de Hugo Llata i Xolela Daniels que el conjunt català només va poder maquillar amb un segon assaig i una altre transformació. En els darrers minuts, l’equip tricolor va aixecar el peu de l’accelerador i va tancar l’aixeta en un nou partit en què va poder mostrar la seva superioritat davant el rival.

La propera jornada el VPC visitarà el camp de l’únic equip que ha estat capaç de superar els andorrans a la primera fase, el Gòtics, i on els de Dani Raya voldran finalitzar el segon tram de la millor manera per encarar les semifinals.