Esquí Alpí

Carla Mijares no acaba la segona cursa a Norefjell

L’andorrana va entrar a la zona de punts al primer eslàlom, dimecres

Carla Mijares a la cursa de Val di Fassa.SKILV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carla Mijares no va poder completar la primera mànega al segon eslàlom de la Copa d’Europa que es disputa a Norefjell (Noruega). En una pista molt trencada, l’andorrana no va poder adaptar-se al terreny i no va acabar. “Era un dia molt complicat, ha plogut a la nit i estava dur al principi, però després s’ha trencat la pista i no s’ha pogut fer més”, va explicar el tècnic, Josh Alayrach.

Dimecres, però, Mijares va poder entrar als punts –va ser 30a– al primer eslàlom. L’andorrana arribava a aquesta cita continental després d’haver sumat també punts de Copa d’Europa a Malbun (Liechtenstein), el 21 de febrer passat, quan va ser 23a. Igualment, ara a principi del mes de març acabava segona l’eslàlom del Nacional a Kronplatz (Itàlia), confirmant el seu bon moment. Ara Mijares pensa en la següent cita de Copa d’Europa, demà a Hafjell (Noruega), on també correran Axel Esteve i Xavier Cornella.

D’altra banda, en la disciplina de telermarc, Lucas Pagès va ser 17è a la segona cursa de la Copa del Món de Livigno (Itàlia), també esprint.

tracking