Futbol

L'FC Andorra empata contra el Llevant (0-0)

Els tricolors, que han merescut més a la primera part, se situen a dos punts de la permanència

Pampín ha tingut una de les ocasions més clares dels tricolorsFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra ha sumat un empat contra el Llevant a la seva visita a l’Estadi Ciutat de València en el duel ajornat en el seu moment per l’incendi que va afectar a la capital del Túria. En un matx on els tricolors han anat de més a menys amb una gran primera meitat on s’haguessin pogut avançar al marcador en diverses ocasions, els d’Eder Sarabia s’han hagut de conformar amb un punt que el deixa a dos de la salvació abans de rebredillunsvinent a l’Amorebieta, el cuer.

Han estat els tricolors els que han començat avisant amb un tir de Pampín un pèl creuat després d’una jugada de Lobete per l’esquerra, però més clara ha estat encara una ocasió de Bover a tocar de la mitja hora de joc, però el seu tir des de la frontal de l’àrea gran ha acabat sortint també per ben poc. Aquestes arribades han semblat esperonar el Llevant, que ha tingut uns bons minuts obligant a intervenir a Ratti, especialment amb una rematada a boca de canó de Dani Gómez que el porter italoargentí ha tret de manera excel·lent en la que era l’ocasió més clara fins el moment, i després amb un altre xut de Clemente que ha tornat a treure el sentinella tricolor. Els d’Eder Sarabia,avuifora de la banqueta sancionat per acumulació de grogues, s’han tornat a fer amb el domini, i l’han tornat a tenir, primer amb una arribada de Jandro, però sobretot amb un tir de Lobete al travesser just abans d’arribar al descans.

A la represa, els tricolors han tornat a ser els primers a provar-ho amb un xut de Bover, però just després Pastor ha salvat un gol cantat dels granota desviant un tir a boca de canó. L’FC Andorra provava de collar davant de la impaciència irun rundel Ciutat de València, però el duel ha entrat en un temps d’aparent treva amb moviments a les banquetes abans de l’embranzida final de tots dos equips. El partit s’ha trencat per moments amb tots dos equips en busca del gol, i Migue Leal ha provat de sorprendre a Andrés Fernández amb un tir, però el xut del lateral castellonenc ha anat massa centrat, i posteriorment ho ha provat Bouldini, amb un tir que Ratti ha atrapat sense problemes. Els tricolors ho han provat al final amb una falta centrada des de lluny, però el marcador no s’ha mogut i tots dos equips han acabat sumant un punt.

Els d’Eder Sarabia segueixen penúltims, però ara amb 29 punts, a només dos punts de la permanència, idillunsrebran a l’Amorebieta, el cuer, en un duel en què la victòria serà una obligació per no despenjar-se i seguir en la lluita per la salvació de la categoria.

tracking