Futbol

Aprofitar la bola extra

L’FC Andorra visita el Llevant amb la il·lusió, en cas de sumar la victòria, de poder treure el cap del descens

Aprofitar la bola extra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense gaire temps per pair la derrota a Osca, i sobretot la forma com es va produir, l’FC Andorra es posa al dia al campionat aquesta tarda a les 19.00 hores. L’equip d’Eder Sarabia, encara amb el regust amarg de l’expulsió d’Alende a l’Alcoraz i de perdre una oportunitat, afronta el compromís al Ciutat de València per recuperar el partit davant el Llevant que es va ajornar fa unes setmanes per l’incendi al barri del Campanaer de la capital valenciana.

No deixa de ser aquesta per al conjunt tricolor una oportunitat extra per recuperar terreny en la delicada situació a la classificació. Malgrat caure a Osca, la jornada no va empitjorar el panorama amb les derrotes del Vila-real B i l’Albacete i l’empat de l’Alcorcón, i l’Andorra es manté a tres punts de la salvació. Una victòria en un aparador dels grans i tan important com el feu granota suposaria un cop d’efecte indiscutible i poder treure el cap del pou. “És una bala que ara mateix només tenim nosaltres respecte als equips de baix, però és cert que també la té el Llevant. El resultat no determinarà res perquè encara quedaran molts punts, però és una oportunitat que no tindrà ningú més i tots ens estem jugant molt”, va exposar Eder Sarabia. El tècnic va voler girar full respecte al tràngol d’Osca, però abans va subratllar que davant el Llevant “hem de reforçar el que estàvem fent bé fins a l’expulsió, on vam ser capaços de ser superiors al rival. També hem de fer autocrítica per saber gestionar millor les situacions en què ens podem trobar en inferioritat numèrica”. L’entrenador tricolor va reconèixer que potser hi ha cert neguit en els jugadors pel fet d’haver sumat tan poc fora de casa –només una victòria i set punts en 15 visites– i que pot ser un jou massa pesat: “Inconscientment, hi pot haver una mica d’això, però aquí és on hem de ser forts mentalment i és cert que el fet de no obtenir resultats pot pesar, però estem fent bons partits en general i ens hem de reforçar pensant que podem jugar bé contra qualsevol equip.” El conjunt tricolor afronta quatre partits en deu dies i el tècnic va anunciar que hi haurà algun canvi en l’onze que disposi aquesta tarda contra el conjunt granota. Alende serà baixa per sanció i tot i que Petxarromán es troba gairebé recuperat no jugarà.

UN LLEVANT QUE RENEIX

Amb Felipe Miñambres a la banqueta, sembla que el Llevant ha revifat i a casa contra l’Sporting va recuperar el camí del triomf després de sis partits sense guanyar. Una victòria que fa tornar a creure en l’ascens el conjunt valencià. “No és un partit trampa, sabem a què ens enfrontem i la competició està donant resultats en què els equips de la part baixa ho compliquen molt als de la part alta.” Miñambres va afegir que l’Andorra “és un equip al qual és difícil treure-li la pilota i ens ho complicarà perquè té armes per fer-ho. Sé el que voldran fer i intentarem impedir-ho. Tractarem que es jugui més com volem”.

L'ESTAT DEL RIVAL

Pedro Zamora, COPE València És el moment del Llevant L’entrenador interí del Llevant, Felipe Miñambres, va assenyalar que aquest és el moment de l’equip granota. Després de recuperar el camí de la victòria contra l’Sporting –el Llevant portava sis partits sense guanyar– l’enfrontament contra l’Andorra és importantíssim per creure a poder lluitar pel play-off d’ascens. Això sí, Miñambres va deixar ben clar que l’equip tricolor té armes per complicar la vida al Llevant i que el de Sarabia és un bloc al qual és molt difícil treure-li la pilota.

tracking