UE i Inter no fallen i segueixen el frec a frec (2-0)

Els colomencs superen el cuer i els escaldencs guanyen l’Ordino

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebren un dels gols.FAF

UE Santa Coloma i Inter Escaldes no van fallar en els seus partits de la 20a jornada de la Lliga Multisegur Assegurances i mantenen el seu frec a frec al capdavant de la competició, amb el conjunt groc i negre com a líder amb quatre punts de marge respecte a l’Inter. Precisament la UE Santa Coloma va superar el cuer, l’Esperança, per 2-0 en un duel que no va acabar de sentenciar fins als últims minuts de joc, i és que Faysal va obrir el marcador només passat el primer quart d’hora, però el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al 86 amb el 2-0 de Palao. Tampoc va tenir-ho gens fàcil l’Inter Escaldes, que va superar per la mínima l’FC Ordino (0-1) amb un únic gol de Chus al minut 28.

Per darrere, FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes segueixen escurant també les seves opcions d’entrar a Europa i es troben a quatre i cinc punts, respectivament, de l’Inter. Els colomencs van derrotar per 4-2 l’Atlètic Amèrica amb dues dianes d’Aláez, una de Novoa i una altra de Taiwo en pròpia porta, mentre que els escaldencs van desfer-se del Carroi per 2-1 amb els gols de Rodrigo Piloto i Guillaume López.

La Lliga Multisegur Assegurances es pren ara una jornada de descans perquè entrin en escena els quarts de final de la Copa Constitució. Ordino i Pas de la Casa s’enfrontaran dissabte, i diumenge jugaran Ranger’s i Atlètic, UE Santa Coloma i Penya Encarnada, i Inter Escaldes i Atlètic Amèrica.