ESQUÍ DE FONS I ALPÍ

Setè lloc d'Irineu Esteve a la marató d'Engadin

El fondista disputava la cursa per valorar el seu estat de forma i físic

Un instant de la cursa.FAE

Irineu Esteve va finalitzar en setena posició l’Skimarathon d’Engadin, a Suïssa, una cursa que el fondista va disputar amb l’objectiu de poder analitzar el seu estat de forma i veure com evoluciona la recuperació de la lesió d’esquena, per saber si disputa el cap de setmana les finals de la Copa del Món a Suècia. Esteve va completar els 42 quilòmetres de cursa amb 1 h 49’44”3, a 3’04”1 del vencedor, Magne Haga. Després de la prova va assenyalar que “les sensacions van venint, però sí que és cert que no estic a un bon nivell de forma, tot i que cada vegada estic millor”, i va agregar que “ara hem d’acabar de decidir què fem de cara a la Copa del Món, si hi anirem o no”.

Pel que fa a l’esquí alpí, Àlex Rius va quedar-se a tocar del podi al segon eslàlom FIS celebrat a Soldeu, on va ser quart. L’esquiador va acabar amb un temps d’1’36”34, a 1”95 del vencedor, que va ser el francès Paul Silvestre, i a només 0”23 de les posicions de podi. Per la seva banda, tant Àxel Esteve com Xavier Cornella van quedar fora a la primera mànega de la Copa d’Europa d’eslàlom celebrada ahir a l’estació sueca de Klaeppen.