MOTOCICLISME

Cardelús obre el Mundial amb un 23è lloc al Qatar

Cardelús, a la cursa d'ahir.FANTIC TEAM

Xavi Cardelús va obrir el Campionat del Món de Moto2 amb una 23a posició a la cursa del Gran Premi de Qatar. El pilot del Fantic Team sortia des de molt endarrere i va estar lluitant durant bona part de la prova amb Moreira, Aji i el campió del món de Moto3 el curs passat, Jaume Masià, mirant d’entrar entre els 20 primers, tot i que no va aconseguir-ho.

Després de la cursa, Cardelús va manifestar que “estic satisfet de la cursa i n’he après molt, entre altres coses que cal fer un bon classificatori per mirar de sortir un pèl més endavant perquè, si ho hagués fet, crec que per ritme podria haver estat amb el grup que ens ha precedit al final”.

Cardelús tornarà al Mundial el 24 de març amb el Gran Premi de Portugal a Portimao.