Esquí Alpí

Podi de Mijares a l'eslàlom de Kronplatz

Carla Mijares, a l'esquerra, al podi de Kronplatz.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carla Mijares va tornar a pujar ahir al podi amb una segona posició a l’eslàlom del Campionat d’Hongria que va celebrar-se a l’estació italiana de Kronplatz. L’esquiadora de la FAE havia estat tercera a la primera mànega, a 0”75 del millor temps de l’eslovena Nika Tomsic, i a la segona de les baixades va poder guanyar una posició fins a cloure segona. En total, Mijares va fer un temps d’1’22”89, a només 0”47 de Tomsic, mentre que Celina Heller va ser la tercera a la classificació.

Mijares va tornar a demostrar d’aquesta manera el seu bon moment de forma d’aquest curs, on ja ha aconseguit sis podis aquesta temporada. El següent repte per a l’esquiadora serà la Copa d’Europa d’eslàlom de Norejfell (Noruega), que tindrà dues curses, els dies 13 i 14 de març.

D’altra banda, Jan de Visa, amb un 11è lloc, i Etna Pou, amb la 16a plaça, van ser els millors tricolors a la segona jornada de la FESA Cup sub 16 a la pista Avet. En nois, el triomf va ser per a l’espanyol Luken Garitano, que va imposar-se amb un registre d’1’24”58, 2”77 per davant de De Visa. A més, Max Black va ser 18è, Àlex Comellas va cloure el 23è i Jordi Rogel, Hans Breitfuss i Marcel Pérez no van acabar.

A la cursa femenina la vencedora va ser l’alemanya Luisa Illig, amb un crono d’1’28”20, superant en 5”25 Pou, l’única representant de la FAE que va poder completar la cursa, ja que Isabella Pérez, Ainhoa Piccino i Candela Mortés no van acabar la segona mànega. Després de dues jornades d’eslàlom, avui i demà la FESA Cup sub 16 celebrarà dos gegants a l’Avet.

Per últim, Maià Font va ser el millor EEBE sub 19 al gegant FIS de Font Romeu amb una 46a posició. Salvador Cornella, 48è, i Eric Ebri, 49è, també van entrar al Top 50.

tracking