Esquí de fons

Gina del Rio signa el segon lloc a Schilpario i manté el lideratge

La fondista marca un temps de 36’14”2 als 10 km individuals i manté un avantatge de 280 punts a la general

Gina del Rio, segona, a l'esquerra del podi a Schilpario (Itàlia).FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gina del Rio va aconseguir la segona plaça als 10 km individuals en clàssic júnior a la Copa d’Europa de Schilpario (Itàlia), un resultat que permet a l’andorrana mantenir el lideratge a la classificació general de la Copa d’Europa. La fondista va sortir a totes a la prova i el seu crono final, 36’14”2, la va deixar a només 11”1 segons de la guanyadora, Maria Gismondi, que es va imposar amb un temps de 36’03”1. La també italiana Beatrice Laurent va finalitzar tercera, a 38”2 segons, mentre que quarta va ser Iris de Martin Pinter, a 43”2.

Del Rio iniciava aquesta Copa d’Europa amb 860 punts a la classificació general provisional i ara ja en té 940, cosa que suposa 280 més que la segona, la italiana Iris de Martin, que en suma 660, i una mica més respecte a la tercera, la també italiana Maria Gismondi, que en suma 636, després de vèncer ahir als 10 km individuals. Avui tindrà lloc la segona cursa per a les júniors, amb els 10 km persecució en lliure.

ESTEVE AGAFA RITME

Per part seva, en categoria sènior masculina i en la prova dels 10 km individuals, la d’ahir va ser una jornada per a provar sensacions en el cas d’Irineu Esteve. El fondista va reaparèixer després de moltes setmanes inactiu per lesió i va finalitzar en el 37è lloc, amb un temps de 32’35”3, a 2’46”4 del guanyador de la prova, el francès Remi Bourdin. Avui, també cursa de persecució en categoria absoluta per a Esteve, però en aquest cas de 20 km. D’altra banda, en esquí alpí, una nevada va obligar a cancel·lar el primer supergegant de la Copa del Món de San Pellegrino (Itàlia), que tenia programada Jordina Caminal, la qual sortia amb el dorsal 52. La intenció i el treball de l’organització és poder tenir la pista preparada per avui i, almenys, celebrar el segon supergegant de la cita.

tracking