Futbol

L'Engordany, condemnat de nou per impagaments

Ha de pagar 4.875,63 euros i li n’embarguen 20.510,69

Duel de l'Engordany a la promoció de l'any passat.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Engordany segueix acumulant revessos judicials pels impagaments de la temporada passadaa la Lliga Multisegur i l’última de les sentències va condemnar l’entitat a pagar 4.875,63 euros a un futbolista. A més, un aute d’una altra causa obliga a embargar cautelarment 20.510,69 euros de la quantitat que el club pugui percebre per cedir jugadors internacionals el curs passat.

Pel que fa al primer dels dos casos, la sentència condemnatòria obliga a pagar 4.567,18 euros a l’exfutbolista de l’entitat blanc-i-negra Jesús Coca, que milita actualment a l’Inter Escaldes, per les quantitats no cobrades. A més, el batlle obliga la UE Engordany a fer-se càrrec de les costes processals i dels honoraris professionals de la saig, amb un total de 308,45 euros.

En el segon dels casos, el batlle va admetre la mesura cautelar sol·licitada pel futbolista internacional Marc Pujol consistent en l’embargament de 20.510,69 euros dels pagaments que el club pugui percebre de la FAF per la cessió de jugadors internacionals o altres conceptes. La temporada passada els futbolistes de l’equip que jugaven a la selecció van renunciar temporalment a aquestes quantitats perquè la resta de la plantilla cobrés.

Aquestes resolucions s’afegeixen a dues sentències del mes de desembre, quan el club ja va ser condemnat a pagar 11.000 euros per dos processos judicials més.

tracking