reportatge

Homenatge del Nòrdic Esquí Club a Gina del Rio

Del Rio, homenatjada a La Rabassa.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacular actuació de Gina del Rio al Mundial d’esquí de fons júnior de Planica (Eslovènia), la setmana passada, on va sumar un or, una plata i un bronze, segueix portant cua, i la fondista va rebre un doble homenatge durant el cap de setmana. Dissabte a la nit, gairebé arribada d’Eslovènia, va rebre el reconeixement del MoraBanc Andorra i de tot el públic que omplia el Poliesportiu durant el partit entre els tricolors i el Bàsquet Girona, on el club va entregar-li una samarreta personalitzada. L’endemà va arribar l’altre, un homenatge a casa, i és que els joves del NEC (Nòrdic Esquí Club) La Rabassa, el club de l’esquiadora, van mostrar tot el seu suport a la triple medallista.

Els joves del club van aprofitar el marc de la Festa del Nòrdic, que va fer-se a Naturland el cap de setmana, per reconèixer l’excel·lent feina feta per Del Rio al llarg de tota la setmana passada. Els esquiadors de la base del club van fer un passadís amb els seus esquís perquè la fondista passés per sota. Després va ser el torn dels autògrafs i les fotos, amb una Del Rio molt emocionada que va signar a tots els nens i nenes, que la veuen com una referència.

Del Rio no va estar sola a l’acte, ja que també va ser-hi present Irineu Esteve, que segueix amb la seva recuperació i ja ha tornat a fer sèries d’esquí, a més del secretari de la FAE, Lluís Ruiz; la directora de la secció d’esquí de fons, Laura Orgué, i el seu predecessor, Joan Erola. A La Rabassa no hi van faltar tampoc els representants institucionals, amb els nous cònsols major i menor de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat i Sofia Cortesao, a més del conseller d’Esports, Marc Ferré.

tracking