Bàsquet

Un gran repte

El MoraBanc Andorra rep un dels equips més en forma de l’ACB, l’Unicaja d’Ibon Navarro, en el seu retorn al Poliesportiu

Un gran repte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra torna a casa. Ja fa gairebé un mes de l’últim duel al Poliesportiu dels tricolors davant del BAXI Manresa, i després de la gira a domicili amb tres duels i tres derrotes a Granada, Madrid i Girona, els tricolors tornaran a tenir l’alè de la seva afició en el matx que els enfrontarà aquesta nit (20.45 hores) a l’Unicaja de Màlaga. Els tricolors estan en un mal moment de resultats amb cinc derrotes seguides i la visita del conjunt andalús no sembla, sobre el paper, la millor per poder reaccionar, i és que els malaguenys són segons a l’ACB, mostrant-se com un dels equips més en forma de la competició.

En aquest sentit, el tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va assenyalar sobre el rival que “la lliga t’ofereix cada setmana partits de màxima dificultat, i aquest ho és”, i va agregar que “és un equip que està molt en forma, juga dues competicions, està a un gran nivell i serà un partit de molta dificultat”. En tot cas, l’entrenador va mostrar-se satisfet de tornar a casa i va destacar que “teníem moltes ganes de tornar perquè hem estat gairebé un mes a fora i es fa molt llarg”, a més d’agregar que “encara que jugar a fora també sigui motivador, a casa sempre és molt millor, gaudim més i a casa sempre tens més opcions de guanyar. Hem de fer un bon partit, passar-ho bé i fer gaudir tothom”.

Tot i les millores de l’equip pel que fa a sensacions, els tricolors sumen cinc derrotes seguides i sobre l’estat de la plantilla, Lezkano va manifestar que “evidentment m’agradaria haver guanyat algun partit més i tindríem millor cara, perquè sempre es veu tot diferent si guanyes, però hem fet mèrits per guanyar més, però això no va de mèrits, sinó de guanyar”. A més, va declarar que “tenim un bon cap i anem pel bon camí, fem les coses bé i és diferent perdre perquè l’equip no hi és que per petits detalls”, i va cloure que “és clar que ens falta una mica d’espurna, però no puc queixar-me de l’actitud que tenim, de com treballem i entrenem en el dia a dia, i l’equip té moltes ganes de guanyar”. Per últim, el tècnic va referir-se a les claus, i va admetre que “la defensa és la preocupació”, a més d’afegir que “el que ens ocupa és el tema defensiu, i el nostre marge de millora passa per defensar millor, i estem en això i centrats en el fet que la nostra defensa ha de millorar”.

També va analitzar el partit i la situació de l’equip un dels nouvinguts aquesta temporada, Jerrick Harding, que va manifestar que “sempre és dur quan els resultats no acompanyen, però l’equip és molt fort mentalment”, i va agregar que “tots volem competir, és la nostra identitat, sempre lluitarem fins al final”. Per últim, i sobre l’Unicaja, l’exterior nord-americà va destacar que “és un equip amb molt talent, haurem d’executar el pla de partit a la perfecció i mostrar un nivell defensiu molt sòlid per tenir opcions. Estem preparats per al repte”.

Lezkano seguirà sense poder comptar amb Chris Czerapowicz i Tyson Pérez, però la part positiva és que podria recuperar l’aler nord-americà Stan Okoye per al duel d’aquesta nit.

IBON NAVARRO TORNA AL POLIESPORTIU

Ibon Navarro, tècnic tricolor durant tres anys i mig, tornarà per primera vegada al Poliepsortiu des que va deixar el club. L’entrenador basc va ser destituït com a entrenador del MoraBanc el gener del 2022 i al febrer va signar per l’Unicaja.

Ibon Navarro torna al poliesportiu

tracking