La selecció femenina rep Letònia a l'Estadi

Una selecció femenina plena de moral disputa el primer partit oficial a l’Estadi Nacional contra Letònia

La jugadora del Vila-real Tere Morató i María Ruzafa, del Niça, en segon terme, ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La victòria a Moldàvia, amb remuntada inclosa, i la condició de líder del grup a la Women Nations League, no ha desviat ni un mil·límetre el full de ruta i l’ideari de la selecció femenina. L’equip de José Antonio Martín rep aquesta tarda a les 19.00 hores Letònia, que va perdre a la primera jornada al seu estadi davant Malta, en el que serà el primer partit oficial de la història del combinat femení a l’Estadi Nacional. A més, el repte és llaminer, assolir per primer cop a la història de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) lligar dues victòries oficials consecutives.

Fer volar coloms no és quelcom que entri en els plans de la selecció ni del tècnic. De fet, José Antonio Martín va deixar clar que “tots els rivals són complicats i Letònia no n’és cap excepció. D’acord que som líders del grup, però som Andorra, la més petita de la Nations i la ventafocs. Ara no podem perdre el nord i hem de ser humils”. Guti es va mostrar molt il·lusionat i va exposar que “arribem al partit amb ganes de demostrar el nostre nivell i davant de la nostra gent. Les noies són molt joves, però tenen experiència internacional i estan acostumades a remar”. El tècnic no va amagar que “se’m posa la pell de gallina i tot de pensar que jugarem per primera vegada a l’Estadi Nacional en partit oficial. Espero un gran ambient i segur que estarem a l’altura de les circumstàncies”.

El vestidor il·lusionat

La remuntada que va facilitar el triomf a Moldàvia ha fet augmentar, encara més, la il·lusió en la selecció. Ho va escenificar a la perfecció Maria da Cruz, tot assegurant que “estem molt emocionades i tenim moltes ganes de jugar davant dels nostres amics, amigues i familars. Per a mi és un orgull poder jugar amb l’absoluta i seguir defensant la samarreta d’Andorra”. La migcampista de l’Enfaf va apuntar que “hem de gestionar la situació amb normalitat i naturalitat. Aconseguir cinc victòries consecutives és un repte molt bonic i que tenim ganes d’assolir”. Da Cruz va reconèixer que el vestidor ha fet tabula rasa respecte a Moldàvia i que es pren el partit d’avui com si la primera victòria no s’hagués aconseguit: “Hem de tornar a començar, com si el triomf a Moldàvia no existís, com si no ho haguéssim fet perquè és passat.” La internacional, finalment, es va felicitar pel fet que ara “som referents per a les noies que venen darrere”.

tracking