L'FC Andorra Lliga el central esquerre català José Marsà

El central català es desvincula de l’Sporting de Portugal, arribarà lliure a l’FC Andorra i signarà fins al 2026

El central José Marsà, en el partit de la temporada passada que va disputar amb l'Sporting de Gijón a Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Davant la imminent i més que probable sortida de Mika Mármol cap a Las Palmas, l’FC Andorra ja s’ha cobert les espatlles i ha escollit José Marsà com el central esquerre que cobrirà el buit deixat per l’encara dorsal 3 tricolor. Com vam explicar al Diari, el neguit davant una més que hipotètica fugida de Mármol a la UD Las Palmas, equip de Primera Divisió, havia obligat la direcció esportiva tricolor, encapçalada per Jaume Nogués, a activar les opcions estudiades per cobrir una possible contingència. En aquest sentit l’escollit és Marsà, un central procedent de l’Sporting de Portugal –la temporada passada va jugar com a cedit a l’Sporting de Gijón– amb ADN Barça, sorgit de la Masia i que, per tant, s’adaptaria perfectament al joc de l’FC Andorra.

L’operació està tancada a falta de la signatura i el club podria fer oficial la incorporació aquesta mateixa setmana. Marsà, de 21 anys, va sortir de l’FC Barcelona quan va acabar la seva etapa com a juvenil i va fitxar per l’Sporting de Portugal la temporada 2021-2022 per jugar al filial. El curs passat el central català va jugar a l’Sporting de Gijón, com a cedit, i es va enfrontar a l’FC Andorra en el partit de tornada, disputat a l’Estadi Nacional (1-0), on va disputar els 90 minuts. El fitxatge de Mika Mármol per Las Palmas ha accelerat l’acord amb Marsà, ja que la direcció esportiva no ha volgut deixar escapar l’oportunitat que li ha ofert el mercat de poder contractar el central d’Esplugues de Llobregat a cost zero. Marsà arribarà lliure després de desvincular-se de l’Sporting de Portugal i, en principi, signarà per tres temporades, fins al 2026.

Mika Mármol se'n va

Uns entren perquè d’altres surten i l’afer Mika Mármol està a punt de solucionar-se definitivament. L’acord del jugador amb Las Palmas és total i, fins i tot, des de la ciutat grancanària es parla de la possibilitat que Mármol ja pugui estar present a l’amistós que el conjunt de Francisco Javier García Pimienta jugarà dissabte davant l’RB Leipzig, a la ciutat alemanya. La clau, Pedri i el Barça. L’entitat blaugrana farà efectiva l’opció de compra d’un milió que tenia per Mika i el traspassarà a Las Palmas per compensar la quantitat que el club blaugrana encara deu als de Gran Canària en concepte dels partits disputats per Pedri. Sense Mika i amb Marsà, Eder Sarabia disposa ara de cinc centrals purs a la plantilla.

ÁLVARO MARTÍN JA ÉS OFICIAL I AVUI SERÀ PRESENTAT

L’FC Andorra va fer, per fi, oficial el fitxatge d’Álvaro Martín, un mitjapunta i interior procedent del Reial Madrid Castella. La del futbolista madrileny és una contractació tancada des de feia una setmana –el jugador es troba des de fa molts dies en dinàmica de treball amb els tricolors– i aquest migdia serà presentat com a vuitè fitxatge per a la temporada vinent. El jugador, de 22 anys, signa per a tres temporades amb l’FC Andorra si bé el Reial Madrid ha inclòs a l’acord poder percebre el 50% d’una futura venda. Martín va disputar 41 partits i va fer quatre gols el curs passat.

tracking