Mika Mármol s'allunya de l'Andorra i apunta a Primera amb Las Palmas

Tot i tenir contracte fins al 2025, té una clàusula de tres milions i l’FC Barcelona pot recomprar-lo per un milió

Mika Mármol en un duel d'aquesta temporada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La bona temporada realitzada per l’FC Andorra es deixa notar en l’interès de diversos clubs en alguns dels jugadors que Eder Sarabia ha tingut a les seves ordres. Més enllà de noms com Bakis o Alti, que acaben contracte, qui tampoc té la continuïtat gens clara a l’entitat tricolor és Mika Mármol, que ha despertat l’interès de diversos clubs tant de Segona Divisió com de Primera. De fet, segons va explicar La Provincia i va confirmar el Diari, el central egarenc és una de les prioritats de la UD Las Palmas pel seu retorn a Primera Divisió.

El defensa té contracte amb l’FC Andorra fins al 2025, però té una clàusula de rescissió relativament assequible de tres milions d’euros que un club de Primera Divisió podria pagar sense problemes en el cas de que els tricolors no volguessin negociar el seu traspàs. A més, cal recordar que l’FC Barcelona manté una opció de recompra sobre el jugador d’un milió d’euros, i que també es quedaria el 50% de la quantitat econòmica que ingressés l’entitat tricolor de qualsevol traspàs del defensa. Mármol ha estat enguany un dels jugadors claus per a Eder Sarabia, ja que ha disputat 37 dels 42 duels de lliga, 36 dels quals com a titular.

D’altra banda, mitjans castellonencs van informar ahir que Adrià Altimira, que acaba contracte i tenia una oferta de renovació sobre la taula, signarà en els propers dies pel Vila-real per compaginar el primer equip i el filial. Alti havia despertat també l’interès d’altres clubs de Primera com Mallorca o Rayo Vallecano.

Per últim, el club va informar ahir que Manu Torres no formarà part del cos tècnic d’Eder Sarabia la propera temporada. El gallec va arribar juntament amb Sarabia i el també segon tècnic, Jon López, fa dos anys i mig, quan l’entrenador basc va fer-se càrrec de l’equip després de la destitució de Nacho Castro.

tracking