L'FC Andorra tanca el curs amb victòria (4-3)

L'equip tricolor supera al Vila-real B en un partit d'alternatives

Un moment del partit.Fernando Galindo

L'FC Andorra ha acomiadat la primera temporada a l'elit amb un partit elèctric, amb gols, alternatives i amb innumerables accions d'atac. Alliberats per la intrascendència de l'enfrontament, els dos equips han exhibit una excel·lent versió i ja al minut 7 el Vila-real B s'ha avançat amb un gol de Tiago Geralnik. Després de dues ocasions de Carlos Martínez, l'Andorra ha signat les primeres taules amb un gran gol de Bover de falta directa (23'). Un gol que, tot i donar-li ales als tricolors, no ha servit per anar al descans amb l'empat provisional. Al minut 42, Carlos ha tornat a avançar al filial groguet en un acció personal i ha permès el Vila-real B afrontar amb avantatge la reanudació. A la segona part, l'equip tricolor va remuntar el marcador en sis minuts, del 51 al 57, amb una espectacular dianade Mika Mármol i un gol de Carlos Martínez signat amb una picadeta. Al tram final s'han vist, encara, dos gols més. Dani Tasende, també amb gol fantàstic des de casa seva, va posar el 3 a 3 que semblava definitiu (84') però poc després Jacobo resolia a dins de l'àrea una jugada pastada per l'esquerra per Bundu i l'assistència de Petxarromán. L'equip de Sarabia abaixa el teló d'una temporada històrica per l'entitat amb 59 punts i, provisionalment, ocupant la setena posició.