La UE Engordany haurà de jugar la promoció i l'FC Ordino, salvat

Els blanc-i-negres es veuen clarament superats per la UE Santa Coloma

Els jugadors de l'Ordino celebren un dels gols.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Ordino es va salvar i seguirà una temporada més a la Lliga Multisegur Assegurances, mentre que la UE Engordany es veurà condemnada a disputar la promoció de permanència davant del Carroi després de caure estrepitosament a l’última jornada per 5-0 davant de la UE Santa Coloma, i veure com els ordinencs van imposar-se per 1-2 davant d’una UE Sant Julià que finalment sí que va presentar-se a jugar tot i que des del vestidor al llarg de tota la setmana havien manifestat que no ho farien pels problemes d’impagaments.

Un altre dels equips amb deutes, l’Engordany, que deu tres mesos als seus jugadors, depenia d’ell mateix per salvar-se, però va caure estrepitosament per 5-0 davant de la UE Santa Coloma amb les dianes de Faysal, en tres ocasions, Cristian i Ivan Aldair. Amb el marcador decidit, els escaldencs havien de mirar cap a la Massana i esperar que l’FC Ordino no guanyés, però els ordinencs no van fallar, i van imposar-se a la UE Sant Julià per 1-2 amb les dianes d’Alberto i Joao Pedro van certificar la permanència de l’FC Ordino. L’Engordany, en canvi, s’haurà de jugar la seva permanència a la promoció davant del Carroi.

A l’altre partit de la jornada, ja sense res en joc, l’Inter Escaldes va imposar-se al campió, l’Atlètic Ecaldes, per 1-2 amb gols d’Adri Gallego i Marc Caballé. Xavi Puerto va marcar per l’Atlètic.

L'ESPERANÇA PUJARÀ A LA LLIGA MULTISEGUR ASSEGURANCES

El CF Esperança serà nou equip de la Lliga Multisegur Assegurances. L’equip en tenia prou amb sumar un punt davant de l’FC Encamp, però el conjunt encampadà no va presentar-s’hi i el partit no va disputar-se. Així doncs, l’Esperança aconseguirà l’ascens i s’afegirà a FC Pas de la Casa i Atlètic Amèrica, però haurà d’esperar la resolució del comitè de competició de la FAF d’aquesta setmana per ser oficialment equip de la màxima categoria.

tracking