Tres punts més al sac (1.0)

Un gol de penal de Carlos Martínez al minut 90 dona un altre triomf a l’FC Andorra

Els jugadors tricolors celebrant el gol que va donar els tres punts.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va endur-se una victòria per la mínima (1-0) davant del Tenerife gràcies a un gol de penal de Carlos Martínez al minut 90 de joc. El col·legiat, Moreno Aragón, no havia decretat en primera instància infracció sobre Hector Hevel, però després de veure el VAR va haver de canviar de decisió i el davanter català no va fallar des dels onze metres per donar tres punts més als homes d’Eder Sarabia, i situar-se amb 55 punts a falta de les dues últimes jornades de competició.

El duel va tenir domini tricolor d’entrada, tant en el joc com en les ocasions, i és que Ivan Gil va enviar una pilota al pal tot just al tercer minut de joc. Els homes de Sarabia van arrencar més endollats i també van provar-ho després d’una jugada individual de Jacobo per la dreta, en què Valera no va poder arribar a la rematada al segon pal pels pèls. Les arribades seguien sent locals amb un Tenerife pràcticament inoperant que no creuava el mig del camp i, de nou, Ivan Gil va enviar una pilota al pal després d’una jugada de Petxa per la dreta. Va costar-li, però el Tenerife va anar reaccionant a poc a poc i estirant línies per gaudir de les primeres arribades, com ara un xut de Teto després d’una gran jugada de Mellot per l’esquerra, o amb un tir llunyà de Larrea que va ser córner. L’FC Andorra va tenir l’última del primer temps amb una rematada de cap de Valera, que va arribar forçat al segon pal, però el duel va arribar sense gols al descans.

A la represa, els visitants van tenir una primera arribada amb un gol de Waldo a la contra, però l’acció va ser anul·lada, sense necessitat d’intervenció del VAR, per una falta en atac sobre Adrià Vilanova, i tot seguit van tornar a provar-ho amb una rematada de cap de Teto que va sortir fregant el pal. Aquestes dues ocasions canàries van ajudar a despertar els tricolors, que van tornar a fer-se amb el domini del partit i que van gaudir d’un parell d’ocasions per avançar-se al marcador, primer amb una rematada de Carlos Martínez a la mitja volta, i després amb una jugada individual de Valera que va treure Soriano amb un peu miraculós. El duel transitava cap al 0 a 0 fins que va arribar el penal sobre Hevel. Carlos no va fallar des dels 11 metres i el conjunt d’Eder Sarabia va guanyar dos partits després. Ara, visita a Leganés i final de la lliga a casa contra el Vila-real B.

RIVA NO ES MULLA SOBRE LA UBICACIÓ

La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, no va posicionar-se sobre la ubicació del futur estadi de l’FC Andorra entre les opcions de l’Estadi Comunal Joan Samarra i la Borda Mateu. La titular del ministeri va realitzar aquestes declaracions en el marc de la Cursa Popular Illa Carlemany, en el que va serà el seu últim acte oficial al capdavant d’Esports, i seguint sobre la qüestió de la futura infraestructura de l’entitat tricolor va declarar que “serà un dels reptes de la propera legislatura i deixarem que els pròxims equips els puguin afrontar”.

tracking