curses de muntanya

Triomf d'Azkargorta i Lázaro a la Jorma Urban

El circuit tenia 21 quilòmetres i 1.212 metres de desnivell positiu

Podi masculí amb triomf de Martí Lázaro.FAM

Martí Lázaro i Irati Azkargorta van endur-se la victòria a la sisena edició de la Jorma Urban Trail, prova que obria la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de Curses de Muntanya. Escaldes-Engordany va acollir l’inici i l’arribada del circuit, on Lázaro va aconseguir el triomf després de completar els 21 quilòmetres i 1.212 metres de desnivell positiu amb un registre d’1 h 59’46”. Va repetir, doncs, la victòria respecte a l’any passat, i va superar en gairebé dos minuts Miquel Balaven, i en prop de sis Pau Capell. A la cursa femenina, Azkargorta ha dominat la prova d’inici a fi i ha acabat amb un crono de 2 h 23’36”, i ha superat així en set minuts l’exesquiadora de la FAE Sissi Hinterreitner, i en 13 minuts Magalí Salomon.

Pel que fa a la resta de categories, Miquel Naudi va guanyar en sub 18, Pablo Martín i Erika Queiros van endur-se el triomf sub 16, Joan Lluch i Júlica Capdevila van ser els més ràpids en sub 14, i Pol Caubet i Elsa Pintado van guanyar la prova sub 12.

La propera prova de la Copa d’Andorra serà l’OTSO Travessa d’Encamp, que es farà el 2 i 3 de juny.