Curses de muntanya

La Casamanya Extrem obre les inscripcions

L'esdeveniment està dividit en tres circuits per adults i infants

Roda de premsa del Casamanya ExtremComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaCasamanyaExtrem VerticalRace2023 celebrarà la seva vuitena edició el pròxim 10 de juny. Els organitzadorsEstripagecsMountainEventsi NoLimitsClub gestionen tres circuits competitius i una activitat d'iniciació a les curses verticals per als infants. Tots els participats es podran inscriure des del 26 d'abril fins al 6 de juny. L'esdeveniment està dividit en tres circuits que compten amb laCasamanyaExtemdestinada a adults que defineix la categoriaabsolutsde l'esdeveniment, de 5 km de distància i 1.440 metres de desnivell positiu. LaCasamanyaClàssic és el recorregut que surt del Coll d'Ordino fins al cim delCasamanya, té 3,5 quilòmetres de distància i 760 metres de desnivell positiu. D'altra banda,laMini Extrem, és el recorregut pels infants que té 2,4 quilòmetres de distància i 400 metres de desnivell positiu.

Com a novetat d'enguany, la cursa forma part del circuit CopaMultisegurAssegurances de Curses de Muntanya d'Andorra. Alhora, també ha estat inclosa en la primera Copa Andorra de Curses Verticals i formarà part de la Copa Catalana de Curses Verticals. L'entitat anima a la participació, sent una cursa oberta a tothom, nens i adults que els agradi l'esport, la muntanya i es vulguin posar a prova en una cursa vertical.

Els guanyadors de les categories absolutes femenines i masculina, s'emportaran un premi en metàl·lic de 300 euros el primer classificat, 200 euros el segon i 100 el tercer.

tracking