tennis

Vicky Jiménez frega el triomf però cau davant Pavlyuchenkova

La jove tennista va perdre a la primera ronda del Mutua Madrid Open

Vicky Jiménez Kasintseva, durant el partit d'ahir.Agències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va acomiadar-se a la primera ronda del Mutua Madrid Open, torneig WTA 1.000. La tennista andorrana va tenir més a prop que mai la primera victòria en un campionat d’aquesta categoria, però va acabar caient davant d’Anastasia Pavlyuchenkova, actual número 599 del món i finalista de Roland Garros el 2021 per 1 a 6, 7 a 6 (7-5) i 6 a 7 (7-9). Jiménez va arrencar amb nervis i superada per la russa, que no va donar-li opcions, i va despatxar la primera mànega per la via ràpida amb tot just 27 minuts.

A poc a poc Jiménez es va anar refent, movent Pavlyuchenkova de costat a costat. La russa estava gairebé tot el set per davant, però del 2 a 4 l’andorrana va passar al 6 a 5.

Pavlyuchenkova va poder forçar el tie break, però aquí Jiménez va tornar a ser millor i es va acabar enduent la mànega al primer dels punts de set que va tenir. Al set definitiu, la igualtat va ser màxima fins al 3 a 5 favorable a la russa, però la jove tennista del Principat va resistir i va forçar la mort sobtada. Al tie break Jiménez va arrencar guanyant 3 a 0, Pavlyuchenkova va posar-se 3 a 6, però l’andorrana va aixecar tres pilotes de partit fins al 6 a 6. Llavors el match ball va ser per a ella amb 7 a 6, però la russa es va endur el partit per 7 a 9.

També a Madrid, però en categoria masculina, el resident Albert Ramos va superar la primera ronda després d’imposar-se al bielorús Ilya Ivashka per 4 a 6, 7 a 6 (7-3) i 6 a 2.

tracking