REPORTATGE

L'arribada dels nouvinguts

FC Pas de la Casa i Atlètic America s’estrenaran la temporada vinent a la Lliga Multisegur Assegurances després d’haver dominat la Lliga Unida

Els jugadors del Pas de la Casa celebrant l'ascens.faf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan la Lliga Multisegur Assegurances encara busca campió per a l’edició d’enguany, la competició ja coneix que l’any vinent tindrà dos clubs que disputaran per primera vegada la màxima categoria del futbol nacional, l’FC Pas de la Casa i l’At­lètic Amèrica. Tots dos equips han dominat amb mà de ferro la Lliga Unida i el cap de setmana passat van guanyar-se el dret a participar a la primera edició de la nova Primera Divisió, ja que l’any que ve la lliga tindrà deu equips.

El fet que la propera temporada canviï de format i enguany hi hagués tres places d’ascens a la Lliga Multisegur Assegurances va donar un impuls als equips de la categoria, tal com va admetre el president de l’Atlètic Amèrica, Lorenzo Castillo, al Diari, que va explicar que “havíem apostat fort, també ho havíem fet la temporada passada, però no va poder ser”, i va afegir que “no érem l’únic equip que ho pensava, però crèiem que aquest havia de ser l’any. Estem molt contents i il·lusionats d’aconseguir l’ascens després de 13 anys d’existència”.

Des de l’FC Pas de la Casa, el director esportiu, Fabio Serra, va assenyalar que “estem molt contents perquè hem fet una temporada molt bona, i ara volem anar per la lliga i proclamar-nos campions”. Per Serra, una de les claus és que “l’experiència és un grau, i amb Sergio Leal teníem clar que volíem gent del país amb experiència a la lliga, combinada també amb gent jove”.

I l’any que ve, què? El director esportiu de l’FC Pas de la Casa considera que “l’objectiu serà mantenir la categoria, i després intentar consolidar-nos sent un equip de país, amb gent d’aquí i poder donar una bona imatge”. Des de l’Atlètic Amèrica, Lorenzo Castillo assenyala que “la il·lusió serà estar entre els primers llocs, com tots, però segur que serà difícil”.

Amb FC Pas de la Casa i Atlètic Amèrica ja confirmats, la Lliga Multisegur espera encara qui ocuparà la tercera de les places d’ascens directe.

L'Atlètic Amèrica va aconseguir pujar a Primera.

tracking