Bàsquet

El MoraBanc rep l'Almansa sense atendre l'eufòria

Amb el gran objectiu ja a l’abast, el MoraBanc Andorra rep l’Almansa sense atendre l’eufòric clima de l’entorn

El MoraBanc rep l'Almansa sense atendre l'eufòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es fa perillós escoltar els cants de sirena i no caure en l’atracció de veure com la Lliga ACB et fa l’ullet de manera, cada cop, més insistent. Una atracció de la qual el vestidor del MoraBanc s’aïlla jornada rere jornada i més ara, amb un clima de certa eufòria i expectació, quan només resten cinc partits per acabar la temporada regular a la LEB Or i l’equip tricolor avantatja de dues victòries el Zunder Palència.

Novament, el missatge emès en aquest sentit pel tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ha estat l’habitual. El de la prudència i respecte cap al rival, en aquest cas el CB Almansa, però corregit i augmentat. “Ens enfrontem al partit més perillós de la temporada perquè ara percebo molt soroll a l’entorn de l’equip i crec que nosaltres hem d’estar centrats en el que toca, que és el partit i res més”. Lezkano va reconèixer que tot aquest soroll “no ens beneficia i hem de ser conscients que encara queda molt camí”, i més tenint en compte que l’Almansa “ve de guanyar l’Alacant i s’hi està jugant molt”. L’entrenador tricolor va insistir que “lògicament hem parlat d’això amb els jugadors [del deixar-se dur pel soroll extern], però afortunadament tinc un equip molt madur i que sap estar centrat en el que li toca fer. No ens hem apartat de les nostres rutines”. El MoraBanc sap perfectament de la perillositat dels equips de la part baixa i dels que juguen sense xarxa, com el Melilla o el mateix equip manxec, que va fer suar de valent els tricolors al partit de la primera volta. “L’Almansa és un equip molt valent, que té talent i desimboltura”, va exposar Lezkano, que va apuntar també que el conjunt de Tino Ugidos “té jugadors polivalents, que et fan pensar molt i diferents entre ells”. L’entrenador tricolor va destacar l’aportació de Mutic, “amb una mitjana de 15 punts per partit”, o de Mateo Díaz, “que ha estat el darrer MVP de la jornada”, i va deixar clar que “serà important saber agafar el ritme del partit i gestionar les trampes tàctiques que el rival ens posi a totes les zones de la pista”.

Per al partit d’aquesta tarda serà baixa segura per lesió Chris Czerapowicz i tant Speight com Rafa Luz no es troben al cent per cent de les capacitats físiques. L’Almansa arriba amb jugadors tocats i el seu entrenador, Tino Ugidos, va comentar que aterren al Principat “amb la idea de competir i d’intentar de guanyar”. Per al tècnic de l’equip manxec, el MoraBanc Andorra és un bloc “que no ha perdut encara a casa, que és líder per alguna cosa, amb molt potencial en totes les posicions i molt exigent sempre amb el rival”. Tot i reconèixer la dificultat, Ugidos va destacar que “volem fer un bon partit, estar ficats en tot moment i intentar donar la sorpresa”.

NOVA EDICIÓ DEL DIA DE LES LLEGENDES DEL CLUB

Al descans del partit serà homenatjat un equip molt recordat i d’aquells que van fer un salt fonamental en la trajectòria del club als anys 80. Un equip que va ser campió de Tercera Divisió, aconseguint l’ascens del que era la LEB Plata, amb Eduard Molné a la presidència, Joan Todolí a la secretaria tècnica i amb jugadors il·lustres com Isidre Espiga, Jaume Guri, Xavier Grañén o Pep Silvestre.

tracking