Cinc cares noves a la convocatòria dels 'isards'

Adrià i Martí Casals, García, Granyena i Llata, els debutants

Duel anterior dels 'isards'.RUGBi ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana de rugbi reprèn l’activitat de l’Europeu de la Conferència 2 Nord i ho farà amb cinc novetats a la convocatòria. Adrià i Martí Casals, Dídac García, Ian Granyena i Hugo Llata són les principals novetats del grup de 26 que componen la nòmina de jugadors que dissabte a les 17.00 hores s’enfrontaran a Finlàndia a l’Estadi Nacional. Un rival molt potent que, de fet, és el líder del grup amb dues victòries en dos partits, les que va sumar a l’octubre i de manera contundent davant Noruega (22-3) i Dinamarca (31-6).

Els isards afronten el primer dels dos imminents compromisos –Finlàndia i Noruega– amb molt bones sensacions i amb la voluntat de rescabalar-se de la derrota a Dinamarca que va obrir l’Europeu, l’1 d’octubre, a la primera jornada. Un partit amb alternatives en què l’equip dirigit per Paul Alieu i Thierry Barbière es va avançar en el marcador, però va acabar claudicant per 25 a 10 davant els danesos.

Després del compromís davant Finlàndia de dissabte vinent, els isards rebran Noruega dissabte 29, en el tercer partit de l’Europeu. El partit, finalment, es jugarà a Prada de Moles, ja que aquell cap de setmana l’FC Andorra ha de rebre el Mirandés a l’Estadi Nacional en partit corresponent a la jornada 38 de la Segona Divisió. En principi, el partit dels isards s’havia de disputar a l’Estadi Comunal, però Rugby Europe no va donar llum verd a aquesta opció de terreny de joc per una qüestió de reglamentació. El Joan Samarra no disposa de l’amplada mínima necessària ni està homologat.

tracking