Els jugadors de l'Engordany cobren la meitat del deute

La plantilla va tornar ahir als entrenaments a la Borda Mateu

Els jugadors de la UE Engordany van tornar ahir als entrenaments.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors de la UE Engordany van tornar ahir al vespre als entrenaments després que el club els pagués una part de les nòmines no abonades fins al moment, que va dur els futbolistes a no presentar-se als dos últims partits de la Lliga Multisegur i que va deixar el club a una incompareixença de ser expulsat de la competició. Tot i la incompareixença de diumenge al duel contra la UE Sant Julià, el club esperava trobar una solució aquesta setmana que ha acabat arribant, almenys de manera parcial.

Els jugadors tenien pendents de cobrar tres nòmines i ahir el propietari del club, l’exfutbolista argentí Christian Cellay, va pagar-los un mes i mig de salari amb els diners procedents de la UEFA per les convocatòries dels futbolistes internacionals, ja que set dels jugadors de la plantilla blanc-i-negra són convocats habitualment per la selecció.

Amb aquesta primera solució parcial, els futbolistes de la UE Engordany van reprendre ahir l’activitat després d’unes jornades aturats i estan en espera que pugui regularitzar-se en breu la situació econòmica de manera completa amb l’abonament de la resta del deute. La plantilla veu amb bons ulls aquest primer pagament i, en principi, es presentarà al duel de diumenge contra l’FC Santa Coloma.

tracking