ESPORts electrònics

La capital tindrà un circuit virtual d'automobilisme

El comú donarà suport al projecte de l’ACA amb 25.000 euros

Astrié i Tarrado, a la presentació del coveni.ACA CLUB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella tindrà un circuit virtual urbà d’automobilisme el 2025 per a competicions de Sim Racing. Aquest és un dels punts del conveni de col·laboració que van signar l’ACA Club i el comú de la capital, que hi aportarà 25.000 euros per tal d’impulsar els esports electrònics al país. El projecte es troba en una fase que és embrionària, però l’objectiu final és que des de tot el món es pugui competir al traçat urbà de la capital.

El cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, va manifestar sobre aquest projecte que “constitueix un pol d’atracció, i explorem una nova via que permetrà fer més promoció turística”, mentre que des de l’ACA Club, el secretari general, Toti Sasplugas, va assenyalar que “estem tancant el pressupost, però el projecte tindrà un cost assumible i aprofitarem una plataforma existent per fer el circuit”.

A més del nou circuit virtual, el conveni de col·laboració inclourà el trasllat de les dependències de l’ACA eSports Center, fins ara a Ordino, a la seu central de l’ACA Club a la capital, on hi haurà un espai per a l’acadèmia i un altre per generar comunitat.

tracking