Oriol Olm puja al podi a la prova individual de Villars

L’andorrà acaba tercer en sub-20 i Marc Casanovas va ser 21è

L'andorrà Oriol Olm, a la dreta, al tercer lloc del podi individual a Villars.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm va acabar amb una brillant tercera posició la cursa individual de la Copa del Món júnior de Villars-sur-Ollon (Suïssa). Olm, de categoria sub-20 i un dels membres de l’equip nacional de la FAM present a la competició, va marcar un temps d’1h08’08”, a només 37” del vencedor, el suís Jon Kistler amb un crono d’1h07’31”.

L’andorrà, que divendres va ser quart a la prova de sprint, va explicar al final de la cursa individual –un circuit de 9,11 quilòmetres amb 1.089 metres de desnivell– que “els dos dies hem estat als llocs capdavanters i estem força satisfets. Divendres amb el quart lloc a l’sprint i avui [per ahir] amb el tercer lloc a la individual. Ha estat una prova dura, sobretot a l’última baixada, però estem molt contents per aconseguir el meu primer podi en Copa del Món individual”. Aquesta era la segona cita d’Olm després d’haver-se proclamat campió del món sub-20 a principi de mes a la cursa vertical de Boí Taüll. Per part seva, Marc Casanovas va acabar en el 15è lloc a Villars

amb un temps d’1h19’45”.

Pel que fa a la categoria sub-18, el representant andorrà, Miquel Naudi, va signar un temps de 1h06’03”22 a 7’58”57 del guanyador, l’italià Erik Canovi que va invertir 58’04”65 en completar el traçat de 8,11 quilòmetres i 919 metres de desnivell.

tracking