esquí

Desena posició de Cande al supergegant de Narvik

És la millor cursa en aquesta disciplina, amb 41,76 punts FIS

Cande Moreno, en una cursa anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno va finalitzar en desena posició al descens de les finals de la Copa d’Europa celebrat a l’estació noruega de Narvik. L’esquiadora de la FAE va protagonitzar una gran baixada, i és que arrencava la cursa amb el dorsal 38 de 39 participants, però va quallar una bona baixada fins a marcar el desè millor temps amb un registre d’1’10”63, a 1”55 del millor crono. A més, va fer la seva millor cursa en supergegant marcant 41,76 punts FIS.

D’altra banda, Gina del Rio va seguir amb la seva bona actuació i va acabar en segona posició a la prova de 10 quilòmetres individuals en estil lliure de la Copa d’Europa júnior d’esquí de fons de Dobbiaco (Itàlia). La fondista de la FAE va completar el traçat amb un temps de 25’03”3, i va finalitzar a poc més de 20 segons (21”3) de la vencedora, la suïssa Marina Kalein, que va finalitzar amb un temps total de 24’42”1 per acabar-se enduent el triomf.

Per últim, Mario da Cruz va fregar el podi al Campionat d’Espanya de surf de neu en la modalitat de boardercross celebrat a Sierra Nevada després de finalitzar en quarta posició.

tracking