El VPC tanca la lliga regular amb derrota a Barcelona

Els andorrans ja tenien el factor camp favorable per al ‘playoff’

El VPC Andorra va perdre ahir a la Teixonera de Barcelona, al camp del Químic.VPC ANDORRA

El VPC va finalitzar ahir la lliga regular del seu grup de Divisió d’Honor Catalana amb una derrota a Barcelona, a les instal·lacions de la Teixonera contra el Químic ER per 12 a 10. Els tricolors, amb el factor camp de cara al playoff a la butxaca gràcies a la victòria de la passada jornada a Prada de Moles davant del CEU, van cedir en un partit molt dur i on van patir massa imprecisions. L’equip de Dani Raya no va estar gaire encertat ni en atac ni en defensa i els va costar molt més de l’esperat poder aplicar el seu joc. El Químic es va avançar amb un assaig al minut 11 però el VPC, poc abans del descans, va saber capgirar la situació amb un assaig de Cristian Abarca i una transformació de Pep Arasanz que col·locava el 5 a 7 parcial. A la represa, el conjunt barceloní va sumar un assaig i un xut a pals i es van posar per davant 12 a 7, un resultat que va aconseguir maquillar al minut 56 Pep Arasanz amb un cop de càstig. El VPC va sumar el bonus defensiu, acaba primer de grup i ara tindran dues setmanes sense partit abans de disputar les semifinals del playoff, el cap de setmana del 25 i 26 de març.