Josep Pérez no continuarà al MoraBanc Andorra

El base valencià va arribar al novembre per la lesió de Rafa Luz

Josep Pérez, en un partit al Poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va confirmar ahir que Josep Pérez no seguirà a la disciplina tricolor després d’acabar el contracte temporal que l’unia al club. El base valencià va arribar a l’entitat a principis de novembre procedent del Thor Thori de la lliga islandesa, i va incorporar-se a l’entitat per substituir Rafa Luz, llavors lesionat. Pérez va signar un contracte d’un mes amb dos més opcionals, i des del club es va decidir executar aquesta ampliació degut a la baixa per lesió de Tobias Borg.

En aquests tres mesos com a tricolor, Pérez ha disputat un total d’11 partits (10 de LEB Or, a més de la final de la Copa Princesa d’Astúries), l’últim, divendres passat a la pista del Càceres Patrimonio de la Humanidad. En total, el base valencià ha tingut una mitjana de 6’14” per partit, amb 0,3 punts, 0,6 rebots i 0,5 assistències per duel.

El MoraBanc va agrair la seva professionalitat i va desitjar-li sort pel futur, i el jugador va manifestar a les xarxes que “ha estat un plaer, gràcies per tot”.

tracking