El MoraBanc va a Càceres amb els cinc sentits

Després de la derrota a la Copa Princesa, el MoraBanc reprèn la lliga visitant un Càceres molt renovat i perillós

El MoraBbanc va a Càceres amb els cinc sentitsBC MORABANC ANDORRa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels aspectes que ha treballat més el cos tècnic del MoraBanc Andorra aquests dies és la gestió de la derrota a la Copa Princesa davant el Zunder Palència. Una final que, més que el fet de perdre el títol en joc, ha pogut tocar més la moral del vestidor en tractar-se del principal rival en la lluita per l’ascens. La Copa és passat i l’equip tricolor es focalitza en la represa de la competició, la visita aquest vespre (20.45 h) a un Càceres que, a simple vista, recull molts més punt a les mans i més qualitat de la que sembla.

El tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va reconèixer que “en l’àmbit mental la Copa també ha passat factura perquè la volíem guanyar. Totes les derrotes afecten i ens hem de posar en mode lliga”. L’entrenador va recordar que ja s’havia deixat clar abans de viatjar a Palència que “la Copa havia de resultar indiferent, tant si es guanyava com si es perdia, però una cosa és la intenció i una altra la realitat. Ens hem d’oblidar ja de la final perquè, principalment, el partit del Càceres és molt més important que la Copa Princesa”.

Un càceres renovat

L’equip extremeny presenta vàries novetats a la seva rotació i s’ha reforçat de valent per mirar de treure el cap de la part baixa de la LEB Or. Un dels nouvinguts és el grec Kostas Vasileaidis, tot un clàssic de la Lliga ACB i un jugador de molt nivell. “El Càceres és un equip especial i té molt potencial ofensiu. Ara té més ritme i profunditat de banqueta i gairebé és un bloc nou”, va explicar Lezkano. A més, va afegir, “si pensem que juguem contra un equip de la part baixa –els extremenys son 14ns amb només sis victòries en 20 partits– perdrem el partit, segur”. En aquest sentit, l’entrenador tricolor va exposar que “ells porten 15 dies preparant aquest partit i nosaltres, dos. Quan jugues una Copa, el post és molt dur i els equips tendeixen a relaxar-se. Per tant, es donen molts condicionants de perdre el partit si no estem al cent per cent”. Un altre dels possibles perills mentals de l’enfrontament d’aquest vespre és la proximitat d’un partit absolutament cabdal per al transcurs de la segona volta. La visita del Zunder Palència al Poliesportiu el 4 de març vinent, després de l’aturada per la finestra FIBA. “Seria una errada garrafal que els jugadors pensessin en el partit contra el Palència, un compromís que, desgraciadament, és molt proper. Primer toca el Càceres”, va subratllar Lezkano. Finalment, va insistir que “en aquesta categoria, el dia que no hi ets, perds, et diguis com et diguis i juguis contra qui juguis. Mantenim el nivell màxim d’alerta”. Per al partit d’avui és baixa Rafa Luz, amb una sobrecàrrega muscular, i no se’l forçarà, mentre que Borg anirà sumant minuts després de la lesió i Czerapowicz també es troba entre cotons. El d’avui serà el darrer partit com a tricolor del temporer Josep Pérez.

TRIOMF DE PICAR PEDRA A LA PRIMERA VOLTA

El partit davant el Càceres de la primera volta, corresponent a la jornada 4 i disputat al Poliesportiu, ja va portar molta exigència al MoraBanc Andorra. L’equip tricolor es va imposar per 86 a 74 en un partit molt treballat i amb massa alts i baixos.

tracking