Almpanis passa a ser propietat de l'FC Andorra

L'extrem grec, que estava cedit per l’AEK d’Atenes, passa a ser de l’FC Andorra a canvi d’un 40% d’una futura venda

Christos Almpanis celebrant un dels dos gols marcats contra l'Oviedo a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Christos Almpanis ja és a tots els efectes jugador en propietat de l’FC Andorra després de l’acord a què van arribar el conjunt tricolor i l’equip que va cedir-lo fins a final de temporada, l’AEK d’Atenes. Eder Sarabia i el seu cos tècnic tenien clar que volien seguir comptant amb l’extrem grec i per això els dos clubs van començar a negociar ja fa unes setmanes perquè pogués ser una realitat. I tot i que en un primer moment alguns mitjans grecs van publicar que l’FC Andorra pagaria traspàs, l’acord finalment no suposarà cap cost econòmic per al club presidit per Ferran Vilaseca, però, a canvi, l’AEK es guardarà el 40% del preu que aconsegueixin els tricolors en cas d’una hipotètica venda en el futur. L’extrem signarà per a dues temporades com a tricolor.

Almpanis va arribar al país l’últim dia del mercat d’estiu i a poc a poc s’ha anat convertint en una de les peces claus a l’esquema d’Eder Sarabia. El grec ha disputat fins al moment 19 partits entre Lliga i Copa del Rei, 13 dels quals com a titular, en què ha marcat tres gols i ha repartit tres assistències. La seva evolució a l’FC Andorra va fer que fins i tot entrés a la preconvocatòria de la selecció grega absoluta a l’última aturada internacional just abans del Mundial de futbol.

L’FC Andorra no preveu fer cap incorporació avui que es tanca el mercat de fitxatges, més enllà d’acabar de tancar la cessió d’Àlex Valle, procedent del Barça, que està pendent d’uns últims serrells. A més, avui es tancarà definitivament la cessió de l’internacional Berto Rosas al Betis B, amb opció de compra inclosa, després d’arrencar la temporada a l’Utebo.

A més, LaLiga va anunciar que el duel de la jornada 28 entre FC Andorra i Sporting de Gijon es farà diumenge 19 de febrer a les 16.15 hores a l’Estadi Nacional.

QUEIXES DEL SARAGOSSA PEL PREU DE LES ENTRADES

La Federació de Penyes del Reial Saragossa va fer un comunicat queixant-se pel preu de 40 euros per una part de les entrades per a l’afició visitant del duel d’aquest diumenge. Els tricolors van cedir 296 tiquets al club aragonès (la zona visitant té capacitat per a 96 espectadors), més que les que havien acordat intercanviar-se a un cost de 15 euros, però l’entitat manya va demanar-ne més, i aquesta segona remesa tenia un preu de 40 euros. Un cop conegut això, els aficionats aragonesos van publicar un comunicat comentant que “la desproporció del preu de l’ampliació de la zona visitant ens sembla una pràctica, com a mínim, qüestionable”, i van afegir que “no podem passar per alt que es cobri una grada visitant a preu de tribuna preferent”.

tracking